Se va juca Supercupa României pe stadionul din Târgu Jiu?

Sezonul 2021-2022 al Ligii 1 va începe cu meciul din Supercupa României,  dintre CFR CLuj și Universitatea Craiova, programat să se joace pe 10 iulie. Conform presei centrale Supercupa României 2021 ar urma să se dispute pe Stadionul din Târgu Jiu.

Stadionul din Târgu Jiu a găzduit deja mai multe meciuri de nivel național sau internațional, dar acestea numai la nivel declarativ, al autorităților locale, care au purtat discuții cu reprezentanții FRF dar acestea nu s-au mai concretizat ulterior. Ultimul anunţ de acest gen este cel făcut joi de fanarik.ro care susţine că a aflat că Federaţia Română de Fotbal va muta Supercupa României de la Ploieşti, oraş în care s-au disputat ultimele două finale, în Oltenia, la Târgu Jiu. Din informaţiile publicate de Fanatik, Supercupa României 2021, CFR Cluj – U Craiova, se va disputa pe stadionul Municipal “Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

În ceea ce priveşte informaţia publicat[ joi, aceasta nu este confirmată de FRF dar nici de reprezentanţii stadionului din Târgu Jiu, ocupaţi în această luni iunie cu festivităţile prilejuite de absolvirea liceenilor, care au loc chiar pe gazonul de pe Municipal. Acolo au fost aduse de la începutul acestei luni sute de scaune din plastic care au fost amplasate direct pe gazonul stadionului, pe acestea luând loc absolvenţii veniţi să sărbătorească finalul de an.

Din acest motiv, este greu de crezut că, în mai puţin de o lună, s-ar putea juca pe stadion un meci oficial, mai ales că gazonul nu a fost lăsat să crească după ce i s-au aplicat tratamentele specifice la început de vară şi prezintă deja pete de culoare verde crud acolo unde a fost însămânţat după încheierea meciurilor de campionat disputate de Pandurii şi ACS Viitorul. 

Galerie foto




Vizualizări: 1,284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: