Primar reclamat la 112 - VIDEO

A fost scandal marți la Alimpești, în județul Gorj. Primarul Victor Drăgulescu a mers la o canalizare la volanul unei autospeciale de pompieri care aparține primăriei. S-a trezit cu o reclamație la 112 din partea fostului consilier local Leonida Belgher, care a sesizat faptul că autospeciala nu este înmatriculată și nu are de ani buni făcută starea tehnică.

Belgher a postat imagini și pe pagina de socializare. Primarul a fost surprins în timp ce conducea autospeciala și făcea verificări la canalizare înfundată. “Uite, primarul comunei Alimpești, cu mașina neînmatriculată pe drumurile publice, cu numere false”, spune Belgher pe filmare.

Acesta a făcut și sesizare la 112, pentru a reclama faptul că primarul conduce o mașină care nu ar avea stare tehnică din 2012, nici asigurare sau talon. Poliția a confirmat că face verificări. “Polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci efectuează verificări cu privire la aspectele sesizate, urmând a fi dispuse măsurile legale”, a transmis IPJ Gorj.

Primarul Victor Drăgulescu spune însă că are dreptul să conducă o astfel de mașină, având permis categoriile B și C, iar polițiștii care au făcut verificări ar fi constatat că toate actele mașinii sunt în regulă.

Cât privește faptul că este nevoie des de intervenții la rețeaua de canalizare, primarul Drăgulescu a explicat că sunt și oameni rău intenționați, care o înfundă. “Canalizarea este din 2011, dar nu vă spun ce găsim în ea. Am găsit odată o pufoaică, altă dată saci cu sticle. Într-un an, canalizarea era înfundată cu o saltea”, a spus primarul.

Leonida Belgher este de altă părere. Acesta crede că s-au furat banii de la canalizare, care în 2011 a fost recepționată chiar de Drăgulescu, care era viceprimar. “Ai fost 22 de ani viceprimar, amârâții ăștia te-au votat primar. Ca să vezi ce înseamnă să furi banii, te-a pedepsit Dumnezeu. Ajunsăși primar și acum umbli prin ploaie ca o curcă”, se aude Belgher pe filmare, care concluzionează că “pe undeva își merită soarta oamenii ăștia”, făcând referire la cei care merg la vot.

Belgher a candidat anul trecut din partea partidului BUN și a obținut un mandat de consilier, dar care nu a fost validat de instanță, din cauza unor documente nedepuse la timp. (R.S.)

Vizualizări: 5,605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: