Pandurii aşteaptă bani de la Artego şi Primăria Târgu Jiu

Doi dintre membrii asociați ai clubului Pandurii încă nu și-au onorat obligațiile financiare stabilite de instanţă după încheierea procesului de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Pandurii aşteptau verdictul final în cazul executării silite pe data de 7 iunie, dar procesul s-a amânat pentru 23 iunie.

Pandurii Târgu Jiu a primit cea mai mare parte a banilor datoraţi de membrii asociaţi şi care fuseseră câştigaţi printr-o hotărâre definitivă a instanţei. CEO, Consiliul Județean Gorj și USMO sunt asociaţii care au virat bani sau au ajuns la acorduri de acoperire a datoriilor către club, acum cei de la Pandurii aşteptând verdictul în procesul de executare a celorlalţi doi asociaţi, Primăria Târgu Jiu şi Artego.

Principalul creditor al celor de la Pandurii a explicat care mai e stadiul procesului cu cei doi membrii asociați, care au refuzat să achite cotizațiile aferente anilor 2014-2017, deși Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat, încă din luna martie, prin decizie definitivă și irevocabilă, în favoarea clubului gorjean.

”CEO, Consiliul Județean Gorj și USMO și-au achitat majoritatea cotizațiilor. Au mai rămas Consiliul Local Târgu Jiu și Artego. N-am înțeles la ce au mai făcut recurs la Tribunalul Târgu Jiu, fiindcă nu mai pot întoarce decizia Înaltei Curți de Casație și Justișție. Procesul trebuia să fie pe 7 iunie, dar au recuzat judecătorul și următorul termen e acum pe 23 iunie. Sunt acțiuni fără rost. Ei nu realizează totuşi că e în detrimentul lor, deoarece fiecare zi de întârziere înseamnă penalităti la dobândă, plus că trebuie să plătească și executorul judecătoresc”, a precizat Condescu pentru liga2.ro.

Pandurii a recuperat aproape 8 milioane de lei și, conform deciziei ÎCCJ, Artego SA are de plătit 4.898.219,86 lei, iar Consiliul Local Târgu Jiu – 2.861.747,68 lei.

Vizualizări: 920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: