Obligaţi să bată Braşovul !

Deşi voia clar victorie la Piatra Neamţ, Grigoraş s-a mulţumit până la urmă şi cu un singur punct. În aceste condiţii însă, Pandurii nu au voie să nu câştige meciul cu FC Braşov, primul pe teren propriu după o pauză de 9 luni!

Grigoraş e cunoscut ca un antrenor care nu-şi menajează elevii. După ce i-a certat serios în pauza partidei de la Piatra Neamţ, Grigoraş le-a transmis un mesaj clar pentru meciul din etapa a doua.

Obligaţi să revină cu victorie !

Luni, 1 august va fi o zi specială pentru suporterii gorjeni. Pandurii revin atunci la Târgu Jiu într-un meci oficial după o pauză de aproape un an. Grigoraş ştie că victoria e obligatorie, mai ales că adversarul e unul la îndemână. „Toţi pronosticau o victorie lejeră la Piatra Neamţ, lucru care m-a îngrijorat foarte mult. Pentru noi, Ceahlăul a fost o echipă necunoscută, iar jucătorilor le-a rămas în subconştient că va fi o partidă uşoară. Pînă la urmă şi un punct cîştigat e bun, doar nu sîntem candidaţi la titlu. Dacă vom lua cele 3 puncte cu Braşov, atunci putem considera că e un început de campionat bun. Sper ca evoluţia din prima repriză să-i fi pus pe gînduri pe jucători şi să se trezească” a spus antrenorul la RadioGSP.

“Dintr-un anumit punct de vedere, e bine că am început acum atât de prost. Ne-am dat seama unde suntem şi ce trebuie să facem ca să nu mai avem emoţii cu retrogradarea. Cred că ne putem îndeplini obiectivul, o clasare între primii 10, dacă nu mai repetăm greşelile făcute".

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii (sursa: RadioGSP.ro)

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: