Nici terenul de la Severin nu a fost cu noroc

ACS Viitorul Târgu Jiu rămâne tot fără victorie şi după etapa a şasea a Ligii 2, remizând marţi seară cu FC Hermannstadt. Jocul s-a disputat pe terenul de la Severin iar echipa lui Cristian Lupuţ a fost la un pas să repete povestea meciului de la Filiaşi.

La fel ca şi în meciul de cupă cu CSO Filiaşi, ACS Viitorul a deschis scorul şi a condus în prima repriză dar a fost egalată până la pauză, în repriza a doua fiind la un pas să piardă şi acest meci care s-a încheiat la egalitate. FC Hermannstadt a bifat a doua remiză a sezonului la Drobeta Turnu Severin, scor 1-1 cu ACS Viitorul Târgu Jiu, rezultat în urma căruia încheie runda a 6-a pe locul 3 în Liga 2, la două puncte sub liderul Concordia Chiajna. Sibienii nu reușiseră să câștige nici în precedenta deplasare, de la Metaloglobus, unde au înregistrat tot rezultatul de 1-1, la fel ca la malul Dunării.

FC Hermannstadt a rămas totuşi neînvinsă în actualul sezon, dar a ratat șansa să egaleze la puncte liderul campionatului Ligii 2.

ACS Viitorul a rămas tot în subsolul clasamentului, pe locul 17, dar echipa se poate bucura că nu a mai fost lăsată de conducere fără autocar, cum s-a întâmplat la meciul cu Cupa României de la Filiaşi.

Vizualizări: 635

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: