Mașină parcată, lovită de remorca unui motocultor

Polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au fost sesizați joi cu privire la faptul că, pe raza comunei Crasna, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Un tânăr băut, care conducea un motocultor, a lovit o mașină parcată.

"Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 31 de ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un vehicul autopropulsat (motocultor), care tracta o remorcă neînregistrată, pe strada Zăvoaie, din comuna Crasna, la efectuarea unui viraj la dreapta pe DJ 665 C Crasna, a acroșat un autoturism care se afla parcat", a comunicat IPJ Gorj.

De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,99 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, care nu posedă permis de conducere și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Vizualizări: 3,671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: