Își caută mama dispărută acum trei ani

O femeie din comuna gorjeană Hurezani își caută mama dispărută în urmă cu trei ani. Mariana Geamănu acuză poliția din comună că nu se implică în acest caz, deși mai multe persoane au oferit informații legate de mama sa. Femeia speră să-și găsească mama în viață, mai ales că aceasta are și ceva probleme de sănătate.

Mariana Geamănu nu mai are liniște, de când nu mai știe nimic de mama ei. ”După ce i-a murit soțul, acum șapte ani, s-a mutat în satul Totea, la concubin. El a avut ceva probleme și s-a dus la spital, iar familia lui i-a pus interdicție să mai stea acolo. A fost scoasă cu poliția din casa concubinului acum trei ani și polițiștii au adus-o, zic ei, până aici la o intersecție, iar de atunci nu se mai știe nimic de ea. Și ea are ceva probleme de sănătate și sigur nu a știut să se ducă acasă”, povestește Mariana Geamănu.

De atunci femeia a încercat să dea de urma mamei, dar fără niciun rezultat. Pentru că poliția nu a aflat nimic în urma anchetei, Mariana Geamănu o caută acum pe internet. ”În afară de faptul că mi-au spus că au dat-o în urmărire națională și internațională, poliția nu a făcut nimic. Au fost diferite persoane care au mers și au spus că au văzut-o la o fermă din Scoarța, nu s-au deplasat deloc să dea de urma ei. Am încercat eu să o găsesc, și oamenii de acolo din zonă au spus că au văzut-o, dar atât. Polițiștii au tratat acest caz cu nepăsare. Nu vreau decât să știu că e bine și că trăiește. Acum o caut și pe internet, că poate îi vede cineva poza și o recunoaște”, a mai spus Mariana Geamănu.

Vizualizări: 1,811

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: