Gorjeni admiși la Școala Națională de Grefieri – LISTA

Cinci gorjeni au fost admiși în acest an la Școala Națională de Grefieri. Concursul a avut loc pe 23 mai, la București, iar rezultate finale au fost afișate în urmă cu trei zile.

Nu mai puțin de 43 de candidați din Gorj, absolvenți ai facultăților de Drept, s-au înscris la Școala Națională de Grefieri, concurența fiind una acerbă. Din cele 120 de locuri scoase la concurs, 100 sunt pentru posturile vacante la instanțele judecătorești, iar restul la parchete.

În cei 120 de candidați au reușit să se claseze doar cinci gorjeni. Primii doi au aceeași medie, 8,57. Este vorba de Daniela-Ionela Manda (locul 51) și Bogdan Georgian-Marcu (locul 52). Au mai fost admiși Cristina-Margareta Pistrițu - media 8,52 (locul 57), Ana-Maria Arjocu – media 8,27 (locul 85) și Oana Dragomir-Mereanțu – media 8,08 (locul 110). Următoarea medie este sub 8, cel mai mic punctaj fiind de 2,82.

Cei admiși vor urma cursuri timp de șase luni, la finalul cărora vor ocupa posturile vacante de grefieri.

Aproape 750 de candidați au participat la acest concurs național. Interesul este unul mare pentru că și salariile din sistemul de justiție sunt foarte atractive.

Vizualizări: 7,674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: