Fetiță de 8 ani, dată dispărută în Rovinari. A plecat să se joace și nu s-a mai întors acasă!

Mobilizare de forțe în Rovinari după dispariția unei fetițe de 8 ani. Potrivit Poliției, fata ar fi plecat de acasă către un loc de joacă, în jurul orei 15 și nu s-a mai întors până la ora 22. Cei care au văzut-o în ultimele ore sunt rugați să anunțe la 112. 

"La data de 9 mai, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați cu privire la faptul că ȘTIRBU ELENA ANDREEA, din orașul Rovinari, în vârstă de 8 ani, în jurul orei 15.00, ar fi plecat de la domiciliu către un loc de joacă, din localitate și nu a mai revenit până în prezent.

La data plecării de la domiciliu, minora purta un tricou de culoare albă și o pereche de pantaloni scurți de culoare închisă.

Semnalmente: înălțime aproximativă 1-1,10 m, par tuns scurt, de culoare șaten, greutate aproximativă de 40 de kilograme.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea minorei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție", a comunicat IPJ Gorj. 

Actualizare, 23.05: "Minora a fost identificată pe raza orașului Rovinari, nefiind victima vreunei infracțiuni.
Adresăm mulțumiri întregii echipe de căutare pentru sprijin și mobilizarea exemplară, respectiv efectivelor din cadrul ISU, IJJ, Poliției Locală a orașului Rovinari și voluntarilor implicați", a transmis Poliția. 

Vizualizări: 3,595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: