Distracție în week-end la Festivalul Berii din Turceni

Cetățenii din orașul Turceni, cei din satele aparținătoare, dar și din alte localități din Gorj sunt așteptați în acest week-end la Turceni. Aici distracția și voia bună sunt la ele casă, pentru că este Festivalul Berii.

Așa cum este normal, nu vor lipsi berea şi micii, dar nici voia bună. Autoritățile locale din Turceni au pregătit un program special pentru 13 și 14 iulie. Nume mari ale muzicii populare gorjenești, dar și vedete de seamă de la nivel național vor concerta sâmbătă și duminică la Turceni.

Programul artistic va debuta sâmbătă în jurul orei 20.00, iar pe scenă vor urca  Elisabeta Vasile, Cătălin Calbează, Adina Roșca, Valencio, iar seara se va încheia cu un recital de excepție purtând marca DJ Rino și Silvia. Și pentru duminică, autoritățile locale au organizat un program special, iar la Turceni vor concerta Mirela Constantin, Oana și Alex, Luminița Țicleanu, Triton, iar seara va fi încheiată de Daniel Gyorfi și Mc Geo.

Primarul Dumitru Gâlceavă îi invită pe toți cetățenii să se distreze la Turceni în acest week-end, pentru că se anunță petrecere de zile mari, iar distracția și voia bună sunt la ele acasă. Evenimentul se adresează tuturor cetăţenilor întrucât se vor amenaja atât terase de bere pentru persoanele majore, cât şi un parc de distracţii pentru copii.

Vizualizări: 262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: