De ce?

Nu pricep în ruptul capului ce câştigă PSD dacă îşi pune bannerele şi afişele electorale cu trei zile înainte de începerea campaniei electorale. De ce riscă oamenii lui Ponta, Călinoiu şi Cârciumaru dosarele penale? De ce trebuie să îi sfideze ei pe ceilalţi candidaţi, pe alegători, pe noi toţi? Pentru că putem! Aşa a răspuns ieri în tânăr lipitor de afişe, îmbrăcat în tricou roşu.

Sigur că puteţi, dar pentru fiecare aroganţă de acest tip, veţi fi taxaţi măcar de un alegător. Mulţi au crezut că îşi pot permite orice, dar şi când au fost loviţi de valul nemulţumirii populare, nu au ştiu pe unde să se mai ascundă.

PSD face în Gorj ilegalităţi pe bandă rulantă. Mai întâi, a făcut afişele mai mari decât prevede legea. „Au depăşit cu doar câţiva milimetri”, au spus cei de la Biroul Electoral Judeţean, considerând că nu trebuie să aplice legea pentru o abatere atât de mică. Asta deşi în anii trecuţi au fost partide puse să taie un centimetru din afişe, pentru a se încadra în limita legală.

Au urmat consultaţiile gratuite acordate târgujienilor în sediul PSD. Din nou, o faptă pentru care un primar gorjean s-a ales în trecut cu dosar penal. Acum, este o cercetare, dar nimeni nu pare să grăbească lucrurile.

PSD nu s-a oprit aici. La mitingul electoral de la Rovinari, au fost afişate mash-uri imense cu candidatul la Senat, deşi nu începuse campania. După ce presa a scris, acestea au fost date jos. Ei bine, ieri, cu trei zile înainte de alegeri, fapta s-a repetat. Cel puţin trei panouri de mari dimensiuni din Târgu Jiu ne îndemnau ieri să votăm candidatul PSD, deşi pentru alegerile parţiale, campania va începe pe  10 mai. Oare aşa vor continua social-democraţii până la alegeri?

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: