Cum s-a simțit Anthony Delon printre actorii din filmul românesc „21 de rubini”

“21 de Rubini” este un film care a stârnit multe discuții și controverse în societatea românească. Filmul preotului Ciprian Mega, în care apar Loredana Groza, Anthony Delon - fiul lui Alain Delon, Mickey Rourke și Dorel Vișan se poate vedea doar în unele cinematografe dar este deja pe internet, pe pagina de youtube a regizorului.

Regizat de preotul Ciprian Mega, filmul oferă o radiografie a României la 34 de ani după Revoluție, punând accent pe corupția din rândul politicienilor și ierarhilor, influența serviciilor secrete și problemele morale ale societății. Cu toate că a fost primită bine de public, pelicula a fost boicotată de autorități și cenzurată în mai multe locuri.

Distribuția include nume cunoscute precum Mickey Rourke, Anthony Delon și Dorel Vișan, iar performanțele actoricești, în special cea a lui Vișan, au fost apreciate.

“21 de Rubini” rămâne un subiect fierbinte, care invită la reflecție și dezbatere asupra multor aspecte ale societății contemporane.

Filmările au avut loc la Oradea,  iar cap de afiș sunt vedete internaționale precum celebrul Mickey Rourke, Elisabetta Pellini dar și fiul cunoscutului Alain Delon, Anthony Delon, care a venit și la București și la finele lui 2023 pentru premiera de gală a filmului.

"Bucureștiul îl știu, am mai făcut un film aici acum 20 de ani", a spus fiul celebrului Alain Delon, extrem de carismatic, elegant și șarmant, la fel ca și în acest film. Anthony Delon a mărturisit că s-a simțit bine la filmări și consideră că filmul în care a jucat este foarte interesant și bine făcut.

"M-am simțit foarte bine cu actorii români. Corina (n.r.: actrița Corina Moise)  a fost o parteneră fantastică și, de fapt, toți au fost ok. M-am simțit foarte bine! Am primit filmul la Paris dar nu am vrut să-l văd pentru că mă gândeam că o să vin să îl văd aici pe un ecran mare, dar apoi nu am avut subtitrare aici, le avem la Paris... Nu înțeleg limba română  dar cred că filmul este foarte bine realizat, e foarte elegant. Chiar dacă nu înțeleg, e foarte puternic și iubesc partea în limba română, nu cea în engleză. Simt ce se întâmplă și puterea și impactul actorilor. Cred că este un film foarte interesant și bine făcut!", a mărturisit Anthony Delon.

Filmul "21 de Rubini" prezintă criza societății românești, de la biserică până la viața politică și tensiunile ei și trece prin mai multe etape, de la  primii ani din perioada post-decembristă, până la valul arestărilor anti-corupție și pandemia de Covid-19. Din distribuție fac parte peste 200 de artiști și figuranți. Actorul Dorel Vișan are un rol magistral, de primar, iar Corina Moise are o relație, în film, cu Anthony Delon.

Loredana este artistă iar Daniel Buzdugan își interpretează propriul rol de om de radio. În film mai apar și  Dana Rogoz, Adrian Văncică din "Las Fierbinți", Magda Catone, Carmen Tănase și foarte multe alte nume cunoscute.

Filmul "21 de Rubini” a fost lansat oficial în cinematografele din toată țara pe dată de 3 noiembrie.

Galerie foto



Vizualizări: 1,204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: