Redacția Pandurul angajează! Trimite CV-ul tău însoțit de răspunsul la întrebarea: De ce ai vrea să lucrezi la Pandurul? la [email protected] până la data de 15 ianuarie 2025.

Căutăm jurnaliști entuziaști, cu dorința de a face diferența. Experiența este un plus, dar dacă ai talent, ne dorim să te cunoaștem chiar dacă ești la început de drum! Vrem să ai abilități excelente de scriere și documentare, ar ajuta să ai capacitatea ori deschiderea de a lucra sub presiunea termenelor limită. Noi îți oferim un mediu de lucru prietenos și creativ, unde ideile tale vor fi valorizate, șansa de a crește profesional, prin acces la traininguri și mentorat de la cei mai buni din domeniu, posibilitatea de a lucra la materiale care au impact real în comunitatea din Târgu Jiu și nu numai și un pachet salarial atractiv, adaptat pe experiența și performanța ta.

 

(închide)

Condiţii aspre pentru acordarea ajutorului de încălzire

Gorjenii pot depune, începând cu 15 octombrie, cererile pentru ajutorul de încălzire acordat de primării. Condiţiile sunt cel puţin la fel de aspre ca şi anul trecut, aşa că cine are mai mult de două hectare de pământ nu beneficiază de subvenţie la căldură. Anul trecut, la Bumbeşti Piţic, din 600 de cetăţeni, doar 80 s-au încadrat în normele de acordare.

Persoanele defavorizate din judeţul Gorj pot depune cererile pentru ajutorul de încălzire de la jumătatea acestei luni la sediile primăriilor. În teritoriu, primarii sunt pregătiţi să primească solicitările cetăţenilor nevoiaşi. „Am dat dispoziţie ca începând cu 15 octombrie cetăţenii să poată veni să depună dosarul pentru ajutorul de încălzire acordat de stat. Condiţiile par să fie aceleaşi ca anul trecut, la fel de drastice. Cererile se depun la sediul primăriei. Anul trecut, din 600 de dosare doar 80 au intrat la plată cu sume cuprinse între 160 până la 540 lei”, a declarat Michy Nioaţă, primarul din Bumbeşti Piţic.

Ajutorul de stat pentru căldură se acordă pe perioada a cinci luni şi se stabileşte în funcţie de veniturile solicitanţilor. Condiţiile de acordare sunt însă extrem de restrictive. Aşadar, cine are în proprietate mai mult de două hectare de teren sau utilaje agricole nu pot beneficia de subvenţie. La fel şi cetăţenii care au mai mult de trei bovine, porcine sau 20 de ovine. În privinţa venitului, acesta nu trebuie să depăşească 615 lei pe membru de familie.  Toate aceste aspecte vor fi verificate de către reprezentanţii primăriilor în cadrul anchetelor sociale.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: