Chiar dacă noi ne alegem câinii, de fapt, ei ne aleg pe noi!

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului și, uneori, cei mai buni tovarăși de viață. Sunt jucăuși și inocenți, sunt pur și simplu ființe elevate în evoluție care merg pe 4 picioare făcându-ne viața fericită.

Dincolo de ceea ce crezi când mergi să alegi un câine trebuie să știi că, de fapt, ei te aleg pe tine și nu invers. Chiar și atunci când ai ocazia să „alegi” dintre mulți pui, cel care te-a ales se va apropia de tine și îți va câștiga încrederea și afecțiunea pentru a-l selecta. Vei crede că ai ales bine, dar, de fapt, nu tu ai ales ci el și-a ales omul.

Câinii sunt credincioși și în fiecare zi îți vor arăta iubire necondiționată. Nu vei simți niciodată că te-a uitat pentru că vine mereu să te salute și dă din coadă de fericire când te vede chiar dacă au trecut doar cinci minute de când nu te-a mai văzut.

Au fost deja cazuri celebre în care, moartea persoanei pe care o iubeau cel mai mult i-a deprimat până la punctul de a se lăsa să moară. Asta pentru că ei consideră că misiunea lor nu mai are sfârșit în această lume și nu mai găsesc un sens în viață.

Pierderea unui prieten uman face ca aceste animale sensibile să sufere atât de mult încât pierd speranța că acesta se va mai întoarce, iar dacă înțeleg că acesta a plecat pentru totdeauna, își dau voie să moară pentru a-l întâlni pe alt plan al conștiinței.

Galerie foto


Vizualizări: 1,667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: