Ce obiectiv are noul antrenor de la Universitatea Craiova!

Costel Gâlcă este în mod oficial noul antrenor al Universității Craiova. Tehnicianul a semnat în cursul zilei de miercuri, 17 aprilie, contractul cu gruparea din Bănie și a fost prezentat oficial suporterilor.

Mihai Rotaru vrea titlul cu omul care a luat trei trofee cu FCSB când Gigi Becali era în pușcărie, adică în sezonul competițional 2014 – 2015. Atunci Gâlcă a cucerit titlul, Cupa și Cupa Ligii alături de FCSB.

Anunțul că Gâlcă a semnat contractul cu Mihai Rotaru și a devenit oficial noul antrenor al Universității Craiova a fost făcut prin intermediul unei postări realizate pe rețelele de socializare:

„OFICIAL | Bun venit la Știința, Constantin Gâlcă! Constantin Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova. Tehnicianul a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până la finalul sezonului competițional 2024-2025, cu opțiune de prelungire.

Din noul staff tehnic vor mai face parte: Dumitru Uzunea – antrenor secund, Iulian Matei – antrenor secund și Ciprian Pruna – preparator fizic. ... Constantin Gâlcă va conduce în cursul zilei de astăzi primul antrenament în Baza de Pregătire „Ilie Balaci”. Mult succes!”, se arată pe pagina de Facebook a clubului din Bănie.

Costel Gâlcă va debuta duminică, de la ora 19.00, în etapa a 4-a a play-off-ului, Universitatea Craiova jucând în deplasare cu Sepsi.

Gâlcă are obiectiv pentru acest final de sezon calificarea în cupele europene, iar în următoarea stagiune câştigarea eventului (campionatul și Cupa României), conform celor de la ProSport.

În vârstă de 52 de ani, Costel Gâlcă a antrenat ultima dată formaţia Radomiak Radom, cu care a semnat tot pe 16 aprilie, în urmă cu un an, şi pe care a părăsit-o în toamna trecută, pe locul 8 în campionat (8 victorii, 5 remize, 9 eşecuri), nemulţumit că oficialii clubului polonez nu-şi respectaseră promisiunile legate de lot.

Vizualizări: 618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: