Alionescu speră să obţină o victorie şi la Constanța

CSM Târgu Jiu se pregătește să încheie în forță sezonul regulat din Liga Națională. Echipa pregătită de Claudiu Alionescu se deplasează vineri la malul mării, pentru confruntarea cu Athletic Neptun Constanța, meci care contează pentru etapa a-29-a din LNBM şi care este programat pentru sâmbătă, 16 aprilie, de la 17.00.

După două victorii consecutive înregistrate împotriva unor echipe puternice din campionat, victorii obținute la capătul unor evoluții consistente, CSM Târgu Jiu merge la malul mării cu gândul de a-și continua seria bună din campionat.

Baschetbaliștii lui Claudiu Alionescu vor avea de înfruntat o altă echipă solidă a campionatului, care a produs câteva surprize majore în acest sezon. Alionescu și-a studiat bine adversarul și știe că echipa sa va avea o misiune dificilă la malul mării. Antrenorul gorjean a încercat în săptămâna premergătoare meciului să-și conecteze jucătorii la importanța partidei, în contextul în care o victorie la Constanța ar propulsa echipa gorjeană pe un loc mai bun în clasament la finalul campionatului.

”Urmează un meci foarte important pentru noi la Constanța, împotriva unei echipe solide în special pe teren propriu. Athletic Constanța este o echipă cu un rooster adânc, o echipă cu o coeziune foarte bună, unde unitatea grupului este forța principală. Dispun de asemenea de un nucleu de 6 jucători străini, plus câțiva români cu experiență la nivelul Ligii Naționale. Așa cum spuneam, pe teren propriu, Constanța este o echipă grea, drept dovadă stau victoriile din ultimele partide cu Oradea sau Voluntari. În ceea ce ne privește pe noi, venim după o perioadă foarte bună, pe care sper să o prelungim și la finalul acestei săptămâni și să obținem victoria la Constanța. Sper să pot să-i capacitez pe jucători la importanța acestui meci, pentru că așa cum spuneam, în eventualitatea unei victorii, putem urca în clasament”, a declarat antrenorul gorjenilor înaintea acestui meci.

Echipa va avea un program încărcat în continuate, trei partide mai vând de disputat CSM Târgu Jiu până la finalul lunii aprilie. Pe lângă confruntarea de la Constanța, CSM Târgu Jiu mai are de disputat un meci restanță, din etapa 27-a, în deplasare, pe 19 aprilie, cu CSM Focșani. Gorjenii vor încheia sezonul regulat cu un meci pe teren propriu, programat pe 29 aprilie, cu Steaua București.

Vizualizări: 319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: