Adolescenți reținuți pentru furtul unui cazan

Activitățile de cercetare desfășurate de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au condus la identificarea și reținerea a trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, toți din comuna Ciuperceni, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Gorj, doi dintre suspecți, ambii în vârstă de 19 ani, au fost reținuți și introduși în arestul IPJ Gorj pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale. Pentru tânărul în vârstă de 18 ani, care nu a fost găsit de polițiști, s-a emis un mandat de aducere.

Potrivit cercetărilor efectuate de polițiști, incidentul a avut loc noaptea trecută, când cei trei tineri ar fi pătruns într-o anexă a locuinței unui bărbat de 33 de ani, de pe raza comunei Ciuperceni, de unde ar fi sustras un cazan destinat producerii de țuică.

Bunul sustras a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate, iar ancheta în acest caz continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs furtul și pentru a aduce în fața justiției toți cei implicați în săvârșirea infracțiunii.

Polițiștii au făcut apel la colaborarea comunității în sesizarea oricăror fapte suspecte sau nelegale și își continuă activitățile pentru asigurarea unui climat de siguranță și ordine în rândul cetățenilor din zona rurală.
 
 
 
 
 
 

Vizualizări: 959

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: