ACS Viitorul Târgu Jiu își va pierde golgheterul

ACS Viitorul Târgu Jiu are șanse mici să mai poată conta, din campionatul 2021-2022, pe jucătorii de bază din acest sezon. Unul dintre jucătorii de care echipa se va despărţi  este chiar golgheterul  Daniel Paraschiv care a declarat că va pleca din vară de la Târgu Jiu.

Daniel Paraschiv a confirmat despărțirea de actuala sa echipă, dar a evitat să spună dacă a și semnat cu alt club. Golgheterul celor de la ACS Viitorul a afirmat, după meciul cu U Cluj, doar că e sigur că va pleca în vară. ”Meciul cu Universitatea Cluj era esențial pentru noi, dar, în fotbal există și astfel de momente. Nu e nicio presiune la noi, jucătorii. Noi vrem să ne afirmăm și să practicăm un joc cât mai bun. Nu e greu să ajungi sus, e greu să te menții. Sper ca la sfârșitul celor cinci meciuri rămase din sezonul regulat, să ne calificăm în play-off. Eu sunt, momentan, la Viitorul Târgu Jiu. Deocamdată am contract și nu mă gândesc la plecare. Categoric nu voi mai rămâne din vară, dar nu știu momentan ce voi face după ce-mi expiră contractul. Urmează să mă consult și cu cei apropiați mie, mă refer la familie și impresar”, a spus Paraschiv după meciul, pierdut, cu Universitatea Cluj. De serviciile sale s-au mai interesat, în această iarnă, pe lângă UTA, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Academica Clinceni, a informat liga2.ro.

În vârstă de 21 de ani, Daniel Paraschiv, jucător originar din Brașov, este golgheterul echipei pregătite de Flavius Stoican. A marcat de 6 ori toamna trecută, în campionat, și încă, o dată, joi, în meciul cu U Cluj, din etapa a 16-a. A mai înscris în 2021 golul calificării în sferturile Cupei României, scor 1-0 cu Gaz Metan Mediaș.

Vizualizări: 961

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: