ACS Viitorul, învinsă și de o retrogradată în Liga 3!

ACS Viitorul Târgu Jiu a înregistrat încă un eșec pe teren propriu, de această dată în fața unei formații deja retrogradate în Liga 3. Este vorba de CS Tunari, echipă care a bifat la Târgu Jiu prima victorie în play-out-ul Ligii 2.

Deja retrogradata CS Tunari s-a impus cu scorul de 2-1 în deplasarea de la Târgu Jiu, în fața echipei vâlcene ACS Viitorul, fostă ACS Șirineasa, și a înregistrat prima victorie din play-out-ul Ligii 2. Din păcate pentru Dan Alexa și echipa sa prima victorie a venit prea târziu pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare.

Echipa ilfoveană, antrenată de Dan Alexa, a deschis scorul în minutul 21, prin șutul lui Dragoș Gheorghe, de la 12 metri, la încheietura barelor, iar Mirko Ivanovski putea făcea 2-0 în minutul 28, dar a lovit transversala, din doar 6 metri. Echipa vâlceană la origini, ACS Viitorul, apatică în prima jumătate de oră, a egalat în minutul 36, după un corner executat de Gîrbiță și fructificat de Denis Brînzan, cu un șut din careul mic, după ce portarul Mărgarit respinsese în față balonul trimis cu capul de Bîrzu.

În minutul 58, Valentin Borcea și-a readus echipa în avantaj, din lovitură liberă de la 25 de metri, care l-a surprins pe portarul Krupenschi.

Elevii lui Călin Cojocaru și-au adus aminte abia în prelungirile meciului că vacanța de vară încă nu a venit și a avut două bune oportunități de egalare, la șutul lui Andreaș și la lovitura de cap a lui Moisie, ambele reținute de portar.

Tabela a arătat la final scorul de 1-2 și CS Tunari a câștigat la Târgu Jiu, deși meciul nu mai avea miză!

Vizualizări: 1,526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: