Sondaj:

Cu cine veţi vota la alegerile prezidenţiale din noiembrie?

V. Ponta
K. Iohannis
C.Tăriceanu
E. Udrea
D.Diaconescu
M.Macovei
C.V.Tudor
G. Funar
T. Meleşcanu
altul

Sondaje vechi »


Contact:

Adresa:
Targu Jiu, str. Unirii, nr. 36 (Complex Gârdu, intrarea prin spate)
Telefon:
0353/41.00.41
Fax:
0353/415.666
E-mail:
redactia@pandurul.ro

Primul autocar cu martori s-a întors la Bâlteni

Cei peste 100 de săteni din Bâlteni care au fost duşi vineri la Bucureşti, la ICCJ, pentru a depune mărturie în dosarul "referendumul", au ajuns înapoi acasă. Primul a autocar a ajuns deja, iar celelalte două sunt aşteptate ... » (17:56:58)

SMEO își anunță susținerea pentru Ponta

Sindicatul lui Laurențiu Ciurel, Mine Energie Oltenia, a anunțat, astăzi, că susține candidatura lui Victor Ponta. Liderii de sindicat Gabriel Căldărușe, Nelu Roșca, Aurel Nanu Mic, Eugen Iovan, Dorinel Licurici, Adrian Marc ... » (16:36:45)

Isteria oamenilor lui Dan Voiculescu, la apogeu

Fundația pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS), controlată de Dan Voiculescu, a depus la Parchetul de pe lângă Tribunalul București o plângere, care ar fi fost transmisă DIICOT, în care liderii ACL ... » (12:35:03)

A dat norocul peste pescari

Mai mulţi gorjeni adună peşte din nămolul din Jiu, după ce Hidroelectrica a golit barajul. Unii dintre ei spun că peştele adunat este pentru ei "porcul de Crăciun". ... » (11:39:04)

Decizia privind eliberarea lui Troacă, amânată

Judecătorii gorjeni au amânat luarea unei decizii privind eliberarea pe cauţiune a primarului din Padeş, Mihăiţă Troacă. Acesta a depus în această dimineaţă cauţiunea de 10.000 de lei stabilită de judecători, dar procurorii a ... » (11:32:41)

Petiţie trimisă ministrului Energiei

FNME a transmis presei o petiţie pe care a formulta-o către ministrul delegat ale energiei, Răzvan Nicolescu. Iată ce i-au scris membrii federaţiei: „Federaţia Naţională Mine Energie, organizaţie reprezentativă la nivelul sect ... » (09:46:20)

Hrebenciuc Jr. si Paltin Sturdza, arestati preventiv

Andrei Hrebenciuc şi Paltin Sturdza au fost arestaţi preventiv, vineri dimineaţă, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, potrivit deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ). Instanţa supremă a admis astfel cere ... » (08:51:27)

O sută de gorjeni, duşi la DNA

Peste 100 de persoane din Bâlteni au plecat vineri dimineaţa, cu noaptea în cap, spre Bucureşti. Acestea sunt aşteptate la DNA, unde vor fi audiate în dosarul "referendumul". Oamenii apar că au votat la referendumul din 2012 privind ... » (05:11:52)

Victorie categorică pentru Energia

Victorie categorică pentru Energia la Piteşti, scor 83-60 pentru gruparea gorjeană. Demonstraţie de forţă făcută  de echipa antrenată de Antonis Constantinides, care se impune fără emoţii în faţa echipei BCM U Piteşti, ... » (20:03:53)

Dezbaterea pe minerit: Ponta şi Ciurel, vinovaţi de „bolşevismul“ din CEO

Dezbaterea pe teme miniere şi energetice organizată de ACL Gorj la Rovinari s-a încheiat. La finalul şedinţei cu sindicatele din CE Oltenia şi CE Hunedoara, fostul ministru al economiei Varujan Vosganian a cerut demisia conducerii ... » (18:52:27)
Informaţii diverse:

Vremea:
Acum: 4°C.
La noapte: 1°C.
Mâine: 7°C.

Curs valutar:
EUR: Tendinta 4.4209 lei
USD: Tendinta 3.4967 lei