Sondaj:

Cu cine veţi vota la alegerile prezidenţiale din noiembrie?

V. Ponta
K. Iohannis
C.Tăriceanu
E. Udrea
D.Diaconescu
M.Macovei
C.V.Tudor
G. Funar
T. Meleşcanu
altul

Sondaje vechi »


Contact:

Adresa:
Targu Jiu, str. Unirii, nr. 36 (Complex Gârdu, intrarea prin spate)
Telefon:
0353/41.00.41
Fax:
0353/415.666
E-mail:
redactia@pandurul.ro

Hrebenciuc a demisionat din parlament

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, pentru care DNA a cerut încuviinţarea arestării preventive în două dosare, a demisionat din Parlament. Hrebenciuc a declarat că nu se răzgândeşte asupra demisiei sale din Parlament, dar că va reven ... » (13:21:00)

Încă un consilier judeţean a trecut la PSD

Nicolae Cilibiu a plecat de la PDL la PSD. Este al patrulea consilier care pleacă la PSD, după Gheorghe Neaţă, Petre Nanu şi Cosmin Greci. ... » (11:50:55)

Protestele minerilor şi energeticienilor, interzise la Târgu Jiu

Florin Cârciumaru, preşedinte al PSD Gorj şi primar la Târgu Jiu, a interzis protestele anunţate de Federaţia Naţională Mine Energie în faţa sediului Diviziei Miniere. O sută de sindicalişti ar fi vrut să picheteze, pe termen n ... » (11:33:09)

Cum înjură Vanghelie de mamă, de Ghiţă şi de Ponta

Primarul sectorului 5 Bucureşti, Marian Vanghelie, a fost surprins de jurnalişti după ce a luat cina cu iubita lui şi cu familia Mircea şi Mihaela Geoană. Crezând că sunt paparazzi de la televiziunea colegului lui de partid Ghiţă, ... » (09:49:24)

„Zilele toamnei“ la Autec, dealer Skoda

Odată ce toamna si-a intrat in drepturi, Autec Autotechnik, dealer Skoda, organizează pentru clienţi, in perioada 16-25 octombrie 2014, evenimentul  „Zilele Toamnei la Autec”. Astfel, în această perioadă, beneficiaţi ... » (09:32:00)

Se ia apa

Conducerea  SC APAREGIO SA anunţă cetăţenii din zona Pieței Centrale și parțial strada 14 octombrie până la intersecția cu Gheorghe Doja, că mâine, 22 octombrie, între orele 9-12 va opri furnizarea apei potabile pentru în ... » (09:20:05)

Stenograme incredibile în dosarul Şova-Hrebe

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) susţin, în documente din noul dosar penal al deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, că acesta a discutat în 17 octombrie cu senatorul Dan Şova, promiţându-i acestuia sprijin pentru a c ... » (19:06:22)

Adolescenţi cercetaţi pentru furt calificat

Patru tineri din Motru, dintre care doi minori, sunt cercetaţi pentru furt calificat după ce duminică dimineaţa au fost prinşi de poliţişti în timp ce furau un calorifer aflat în scara unui bloc. Tinerii au vrut să facă bani uşo ... » (18:09:28)

Sarmale otrăvite cu sudură proaspătă și inox nealimentar!!!

Cârciumaru a pus la fiert o adevărată bombă toxică, în centrul Târgu Jiului, la câțiva pași de mausoleul care adăpostește osemintele Ecaterinei Teodoroiu. Fotografiile de mai jos probează că așa-zisa oală a fost încherbată ... » (15:52:16)

Documentul despre care Călinoiu spune că nu este adevărat

Liderul social democrat Ion Călinoiu minte fără să clipească şi atunci când documentele îl contrazic. Deşi bilanţul Complexului Energetic Oltenia, devenit public, arată o pierdere de peste 193 de milioane RON la şase luni, Căli ... » (15:41:53)
Informaţii diverse:

Vremea:
Acum: 23°C.
La noapte: 11°C.
Mâine: 22°C.

Curs valutar:
EUR: Tendinta 4.4170 lei
USD: Tendinta 3.4570 lei