Sondaj:

Credeți că Gorjul ar avea nevoie de un partid local?

Da
Nu
Nu stiu

Sondaje vechi »


Contact:

Adresa:
Targu Jiu, str. Unirii, nr. 36 (Complex Gârdu, intrarea prin spate)
Telefon:
0353/41.00.41
Fax:
0353/415.666
E-mail:
redactia@pandurul.ro

I-au furat pensiile localnicilor din Rugi

O poştăriţă a fost jefuită la Rugi, confirmă IPJ Gorj. Se pare că femeia se afla în satul Rugi din Turcineşti unde împărţea pensiile oamenilor. Prejudiciul este 7.800 de lei.  ... » (16:32:29)

Accident mortal la Bîlteni

Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu puţin timp la Bîlteni, în satul Cocoreni. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a scoate două persoane din fiarele contorsionate. Din primele informaţii, o persoană de 48 de ... » (16:11:44)

Angajatorii gorjeni, sancţionaţi de ITM Gorj

Serviciul Control Relaţii de Muncă din cadrul din Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj a efectuat 28 controale în perioada 18-22 mai, din care 26 controale pentru identificarea si combaterea cazurilor de munca fara forme legale d ... » (13:38:55)

Înalta Curte: Maşinile parcate neregulamentar nu mai pot fi ridicate

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a admis luni recursul in interesul legii formulat de Avocatul Poporului (AP) si a stabilit ca procedura de aplicare a masurii de ridicare a vehiculelor stationate/oprite neregulamentar pe partea ... » (13:29:06)

Iliuţă nu mai e director la DSV Gorj

Ion Iliuţă nu mai este director la Direcţia Sanitar Veterinară Gorj, după foarte mulţi ani pe această funcţie. Locul său a fost luat de veterinarul Nicolae Călescu. Iliuţă va rămâne în instituţie şi va conduce Compartime ... » (10:28:33)

Pandurii, salvată de la retrogradare

Pandurii Târgu Jiu s-a salvat în stil spectaculos, de la retrogradare, reuşind o victorie cu 5-2 pe teren propriu cu CSMS Iaşi, notează clubul gorjean pe site-ul oficial. Pandurii mai are un singur meci, cu Rapid, pe 27 mai în Bucu ... » (10:13:29)

Antifrauda, pe Insuliță

Inspectorii de la ANAF Antifraudă au fost duminică noaptea pe Insulița de pe Jiu, acolo unde sunt amenajate terasele cu mici și bere de Zilele municipiului Târgu Jiu. Aceștia au ocupat conștiincioși mai multe mese, dar nu pentru a ... » (06:44:28)

Furtuni în toată ţara

Averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină se vor semnala în toată ţara, de duminică seară până marţi d ... » (13:59:41)

Gazonul de pe municipal, năpădit de ciuperci

Oamenii care se ocupau până acum doi ani de întreținerea gazonului de pe Stadionul Municipal Tg Jiu au fost printre primii concediați de conducerea pesedistă a clubului Pandurii, care preferă să plătească bani grei unor firme de ... » (15:33:55)

Opt ani cu executare pentru un fost primar

Fostul edil al sectorului 6 Cristian Poteraş a fost condamnat la opt ani de închisoare, în dosarul de abuz în serviciu privind eliberarea unor titluri de proprietate pentru terenuri intravilane, în urma unei decizii definitive a ... » (16:08:44)
Informaţii diverse:

Vremea:
Acum: 15°C.
La noapte: 11°C.
Mâine: 23°C.

Curs valutar:
EUR: Tendinta 4.4496 lei
USD: Tendinta 4.0547 lei