Sondaj:

Credeţi că înţelegerile făcute de procurori cu denunţătorii ar trebui să fie publice?

DA
NU

Sondaje vechi »


Contact:

Adresa:
Targu Jiu, str. Unirii, nr. 36 (Complex Gârdu, intrarea prin spate)
Telefon:
0353/41.00.41
Fax:
0353/415.666
E-mail:
redactia@pandurul.ro

Numire surpriză la Ministerul de Finanţe

Eugen Teodorovici va fi ministru al Finanţelor, iar funcţia acestuia de ministru al Fondurilor Europene va fi preluată de Marius Nica, până în prezent secretar general al Ministerului Muncii, a anunţat premierul Victor Ponta, preciz ... » (16:14:01)

Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, demis pentru a-l salva pe Ciurel

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a fost demis de AGA la o zi după ce convocase o şedinţă de analiză a activităţii Directoratului CEO, în urma căreia echipa lui Ciurel ar fi fost demisă. Aşa se şi explic ... » (15:55:59)

Surse: Georgiana Porumbel, păstrată în conducerea CE Oltenia

Georgiana Porumbel (sursa: facebook)
Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a fost revocat vineri de AGA, compania având sistem dualist de conducere. Adunarea Generală a Acţionarilor era iniţial programată pentru 16 aprilie, cu scopul revocării CS, da ... » (15:19:55)

Dispărută

La data de 26 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de o femeie, supraveghetor în cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Târgu Jiu, despre faptul că min ... » (15:17:54)

Bătrână din Crasna, cu armă în casă

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Crasna s-au sesizat cu privire la faptul că o femeie de 70 ani, din localitate, deține la domiciliu o armă neletală, cu aer comprimat, fără a fi autorizată legal în acest sens. "Arma şi ... » (15:16:36)

Viceprimar din Gorj, găsit incompatibil de ANI

Agenția Națională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităților, precum și posibila săvârșire a infracțiunii de fals în declarații, în cazul lui CĂLINA IULIU, Viceprimar al Orașului T ... » (12:37:04)

Dat dispărut, găsit în munţi

Un bărbat dat dispărut în urmă cu câteva zile a fost găsit de salvamontişti în munţi. Salvamontiştii au fost chemaţi să intervină în zona Conacului din plaiul Bumbeşti Jiu. Starea de sănătate a bărbatului nu ... » (12:24:50)

Minore violate la Bîlteni

Două minore din Bîlteni se află la această oră la audieri la Parchetul Local. Fetele susţin că au fost violate. Fetele şi-au petrecut seara cu doi băieţi într-un bar din localitate, după care au mers acasă la unul dintre ei.&n ... » (12:17:50)

Surse: Cine rămâne în conducerea CE Oltenia

Şedinţa de revocare a actualului Consiliu de Supraveghere (CS) din care fac parte  Gabriel Dumitraşcu, Alin Chiţu, Răzvan Purdilă, Dorin Spătaru, Ana Georgiana Porumbel şi Daniel Naftali va avea loc astăzi, au confirmat ... » (10:22:43)

Supraveghetorii din CEO, demişi azi. Urmează Ciurel?

Şedinţa acţionarilor de la CE Oltenia programată pe 16 aprilie pentru revocarea Consiliului de Supraveghere va avea loc mai devreme. Potrivit ziarului BURSA, şedinţa va avea loc azi. bursa.ro citează surse care afirmă că repreze ... » (09:25:18)
Informaţii diverse:

Vremea:
Acum: 8°C.
La noapte: 6°C.
Mâine: 15°C.

Curs valutar:
EUR: Tendinta 4.4242 lei
USD: Tendinta 4.0876 lei