Sondaj:

Cu cine veţi vota la alegerile prezidenţiale din noiembrie?

V. Ponta
K. Iohannis
C.Tăriceanu
E. Udrea
D.Diaconescu
M.Macovei
C.V.Tudor
G. Funar
T. Meleşcanu
altul

Sondaje vechi »


Contact:

Adresa:
Targu Jiu, str. Unirii, nr. 36 (Complex Gârdu, intrarea prin spate)
Telefon:
0353/41.00.41
Fax:
0353/415.666
E-mail:
redactia@pandurul.ro

CE Oltenia: Minerii care lucrau la podul de la Peştişani erau liberi

CE Oltenia susţine că cei 15 mineri care lucrau ieri la realizarea unui pod la Peştişani, cu utilaje şi materiale de la Cariera Jilţ Sud, se aflau în afara programului de lucru. În plus, conducerea mai afirmă că materialele au f ... » (18:48:01)

Găsită moartă în canal

O femeie de 43 de ani din Fărcăşeşti a fost găsită moartă într-un canal colector. Potrivit primelor informaţii,femeia era îngrijitoare la şcoală.  ... » (18:28:03)

Gorjean urmărit internaţional, prins de poliţişti

Un tânăr urmărit internaţional de organele de cercetare din Austria a fost prins. Acesta este din Bîlteni şi a fost reperat de poliţiştii din localitate. "La data de 29 octombrie, ora 10:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poli ... » (16:23:32)

Minerii de la Lonea ameninţă cu blocarea în subteran

Minerii de la Lonea au huiduit în această dimineaţă conducerea CE Hunedoara şi spun că nu vor ieşi din subteran dacă se achită primele de vacanţă integral. Potrivit sindicalistului, Petre Nica, oamenii au protestat în ... » (13:21:27)

Şapte bărbaţi reţinuţi după un scandal

Şase bărbaţi din Alimpeşti - Gorj şi unul din Vâlcea au fost reţinuţi aseară pentru 24 de ore. Cei şapte sunt acuzaţi că, în seara de 23 octombrie, ar fi agresat doi tineri din comuna gorjeană Prigoria, unul dintre ei fiind ... » (12:10:41)

Când vin alimentele de la UE

Primăria Municipiului Târgu-Jiu anunță cetățenii că alimentele primite de la Uniunea Europeană vor fi împărțite beneficiarilor după data de 16 noiembrie 2014, pe baza cuponului nominal şi a buletinului de identitate, atunci ... » (11:17:25)

Percheziţii la sediul CNA

Procurori DNA fac, joi, percheziţii în mai multe birouri din sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului, printre care şi cel al preşedintelui CNA, Laura Georgescu, într-un dosar privind fapte asimilate celor de corupţie care ar f ... » (09:43:21)

Angajaţii RAAN protestează

Angajaţii  Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare (RAAN) protestează, astăzi, de la ora 16.00, deoarece conducerea companiei nu a respectat promisiunile de achitare a salariilor. Pe 25 octombrie, oamenii ar fi trebuit să prim ... » (09:18:32)

Ponta va fi pus sub acuzare în Dosarul EADS

Ponta va fi pus sub acuzare în Dosarul EADS. El a fost pus de Năstase să supravegheze întreaga afacere. Noi am aflat mai de mult despre acest fapt, însă sursa era una indirectă. Ea se numeşte Crin Antonescu. Primul om din România c ... » (22:50:43)

Ce sms-uri trimite Călinoiu

Mai mulţi profesori din Gorj au primit mesaje de la preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu. El îi îndeamnă, evident, să-l voteze pe Victor Ponta. „Stimate cadre didactice, ieşiţi la vot“, îşi începe Călinoiu mesaj ... » (18:43:05)
Informaţii diverse:

Vremea:
Acum: 5°C.
La noapte: 2°C.
Mâine: 13°C.

Curs valutar:
EUR: Tendinta 4.4197 lei
USD: Tendinta 3.5094 lei