Sondaj:

Ar trebui Toni Greblă să demisioneze din funcţia de judecător la CCR?

Da
Nu

Sondaje vechi »


Contact:

Adresa:
Targu Jiu, str. Unirii, nr. 36 (Complex Gârdu, intrarea prin spate)
Telefon:
0353/41.00.41
Fax:
0353/415.666
E-mail:
redactia@pandurul.ro

Ciurel se laudă cu salariul de mii de euro

Laurenţiu Ciurel, directorul CE Oltenia, a declarat că salariul său de manager privat este de 4.600 de euro, adică 55.000 de euro pe an. Acesta a declarat la o emisiune la Gorj TV că tot atâta avea şi când era director la CE Rovinar ... » (11:02:43)

Surse: Acţiune antidrog într-o comună din Gorj

O acţiune a celor care luptă cu structurile de crimă organizată a avut loc în această dimineaţă în comuna Logreşti din judeţul Gorj. Potrivit unor surse, acţiunea este coordonată de la Constanţa, fiind cel mai probabil vizată ... » (10:25:59)

Sute de gorjence vor să plece în Spania

Peste 500 de femei din Gorj şi din judeţele vecine au fost astăzi la Casa de Cultură din Târgu Jiu, unde se fac recrutări pentru Spania, la cules de căpşuni. O firmă din Spania oferă prin serviciul EURES de la AJOFM Gorj 800 de lo ... » (09:52:34)

A parcat pe zebră

Un cititor al ziarului Pandurul ne-a semnalat modul absolut lipsit de respect în care un gorjean şi-a parcat autoturismul de lux pe zebră, în apropiere de Tribunalul Gorj. Numărul JUD de la maşină ar putea însemna chiar că propriet ... » (21:38:15)

ONG: Cerem SRI să lase la vatră ofițerii acoperiți din presă

Organizațiile semnatare consideră firească și necesară demisia șefului SRI, George Maior, având în vedere repetatele atacuri și presiuni pe care le-a făcut în ultima perioadă la adresa Curții Constituționale a României și a ... » (21:11:53)

Ciurel spune că mai transferă o carieră la CET Govora

Laurențiu Ciurel, directorul CE Oltenia, a declarat în această seară, la o emisiune la Gorj Tv, că există posibilitatea să fie transferată încă o carieră de la complex la CET Govora, dar nu a spus care. Ciurel susține că în ... » (20:58:17)

Iordănescu vrea să-şi monitorizeze jucătorii cu drona

Antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu, are o solicitare inedită! El a cerut conducerii clubului achiziţionarea unei drone. Acesta vrea să monitorizeze echipa atât în timpul şedinţelor de pregătire, cât şi în timpul partidelor. " ... » (18:54:16)

Ciurel crede că salariaţii CEO nu s-au îmbolnăvit pe mandatul lui

Complexul Energetic Oltenia a remis un comunicat de presă prin care raportează că „numarul total de personal cu boli profesionale reprezinta un procent de 0,53 % din numarul total de salariati, majoritatea dintre acestia fiind depis ... » (16:48:48)

Copii la furat de ţigări

Poliţiştii din Motru au prins azi-noapte în flagrant delict doi tineri, cu vârste de 11 respectiv 15 ani, din municipiul Motru, care au pătruns în incinta unei societăţi comerciale de unde au sustras ţigări. "Bunurile sustras ... » (16:13:06)

Reacţia lui Ponta după demisia şefului SRI

"Toată aprecierea pentru reforma adevărată din ultimii 8 ani realizată de George Maior la SRI! Nu e bine ca SRI să revină sub control politic!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Twitter. George Maior, care este şi naşul de cunun ... » (16:09:13)
Informaţii diverse:

Vremea:
Acum: 2°C.
La noapte: 6°C.
Mâine: -2°C.

Curs valutar:
EUR: Tendinta 4.4709 lei
USD: Tendinta 3.9644 lei