Sondaj:

Credeţi că Pandurii învinge vineri în campionat pe CSU Craiova?

Da
Nu
Va fi egal

Comentarii (6) »
Sondaje vechi »


Contact:

Adresa:
Targu Jiu, str. Unirii, nr. 36 (Complex Gârdu, intrarea prin spate)
Telefon:
0353/41.00.41
Fax:
0353/415.666
E-mail:
redactia@pandurul.ro

Grigoraş ar fi vrut să fie pe banca U Craiova

CS U Craiova a anunţat că va juca, la partida cu Pandurii, cu „Leul“ pe piept, stema echipei din 1994. Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, a avut ofertă şi din partea celor de la Craiova, dar a ales Pandurii. Acum regretă. „S ... » (19:11:51)

Peste o sută de mediatori în Gorj

Peste o sută de gorjeni se regăsesc în lista mediatorilor din România, întocmită de  Consiliul de mediere si publicată recent in Monitorul Oficial al României. Printre aceştia se află şi câteva persoane cunoscute opiniei pu ... » (17:45:46)

CE Oltenia, opt licitaţii anulate

Toate cele opt licitaţii ale Complexul Energetic Oltenia de pe bursa energiei au fost anulate. Miercuri, compania a încercat să încheie contracte pe  Piaţa Centralizată a Contractelor Bilaterale (PCCB), scoţând pe bursă şi pa ... » (17:01:38)

FNME a făcut o nouă sesizare la ITM Gorj

Federaţia Naţională Mine Energie (FNME) a făcut, miercuri, o nouă sesizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Gorj. De această dată, liderii FNME reclamă faptul că, anul acesta, la CE Oltenia s-a ţinut o singură şedinţ ... » (16:48:47)

Încă două avioane doborâte în Ucraina

Două avioane de vânătoare au fost doborâte în estul Ucrainei, potrivit lui Oleksi Dmitraşkovski, purtător de cuvânt al Ministerului ucrainean al Apărării. Oficialul ucrainean a spus că cele două avioane, de tip Sukhoi-25, au fos ... » (15:29:02)

Fără permis şi beat la volan

În cursul zilei de ieri, la ora 09:45, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Novaci au identificat în trafic pe M.B.D., de 36 ani, din comuna Polovragi, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 22, pe raza localităţii d ... » (15:12:59)

Unde se opreşte apa

SC APAREGIO SA informează cetăţenii că joi, 24 iulie, între orele 9-13, va sista furnizarea apei potabile în zona Gheorghe Barboi (Cuza 2) pentru cuplarea unei conducte. ... » (14:41:43)

Venituri majorate de 100 de ori pentru şefii unei companii de stat

Departamentul pentru Energie nu este de acord cu mărirea indemnizaţiilor membrilor AGA Hidroelectrica, pentru că ar fi "imoral", şi nici cu acordarea de bonusuri conducerilor companiilor Romgaz şi Nuclearelectrica, ai căror şefi au v ... » (13:33:48)

Consilierii judeţeni au primit tablete

Consilierii judeţeni au primit tablete de la CJ Gorj. Fiecare are o valoare de 1.200 de lei, dar care va fi amortizată prin faptul că aleşii locali nu vor mai primi proiectele de hotărâre pe hârtie, ci pe mail. Astăzi consilierii au ... » (12:32:20)

Surpriză plăcută pentru copiii din Târgu Jiu

Muzeul Judeţean Gorj “Alexandru Ștefulescu” în parteneriat cu Teatrul “Colibri” din Craiova şi Biblioteca Judeţeană Gorj “Christian Tell” vernisează joi, 24 iulie, la orele 11.00 expoziţia de scenografie “Cartea, Păpu ... » (10:18:59)

Stenograme: „Problema ta s-a rezolvat. Sunt cu premieru’, aici, la masă”

Ajuns în arest pentru un trafic de influenţă chiar de la Palatul Victoria, fostul şef al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, apare în interceptările din dosarul întocmit de procurori, fiind cel care asigura diverşilor ap ... » (09:56:41)
Informaţii diverse:

Vremea:
Acum: 22°C.
La noapte: 17°C.
Mâine: 27°C.

Curs valutar:
EUR: Tendinta 4.4290 lei
USD: Tendinta 3.2891 lei