S-au ales cu dosar penal. Ce au făcut!

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din comuna Bolboși, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 C Valea, având o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.  
       


În noaptea de 2/3 mai a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat un tânăr de 33 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Narciselor, având o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


În seara de 2 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Țicleni au identificat în trafic, pe D.J. 675 Ţicleni, un bărbat de 50 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilometru a rezultat o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


Cei trei bărbați au fost conduși la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 


În toate cauzele s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Vizualizări: 2,393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: