O familie de lebede de pe Jiu a prezentat șapte puișori!

Lebedele continuă să fie o atracție la Târgu Jiu, deși tragediile le urmăresc an de an. Grațioasele păsări se încăpățânează să supraviețuiască pe Jiu, chiar dacă autoritățile locale nu se implică se le protejeze.

După ce la începutul anului au fost găsite lebede ucise de gripa aviară pe Jiu, puțini se mai așteptau să vadă grațioasele păsări cu puișorii în această primăvară. Dar imaginile prezentate recent de fotograful Cristi Nicolae Caval ne arată că lebedele au supraviețuit totuși și au viitor. Un viitor pufos și grațios, prezentat în imaginile artistului fotograf sub forma celor șapte puișori care își urmează părinții pe luciul apei Jiului.

Boboceii care nu par să aibă decât câteva zile sunt atent supravegheați de mama lebădă și protectorul mascul care îi conduce pe apă, după cum se poate vedea în fotografiile prezentate pe pagina fotografului ce a avut răbdarea să urmărească traseul noii familii de lebede. „De prin mica DELTA din Târgu Jiu... În mijlocul naturii, o familie de lebede își începe călătoria prin lume alături de bobocii lor pufoși. În fiecare zi ei învață lecții importante despre iubire necondiționată, protecție reciprocă și conexiune profundă. Această poveste ne amintește că adevărata bogăție este găsită în legăturile noastre, în momentele pe care le împărtășim și în dragostea care ne unește. Să celebrăm magia familiei și frumusețea naturii împreună cu această minunată poveste de viață!”, este mesajul emoționant al lui Cristi Nicolae Caval, care însoțește grupajul foto al familiei de lebede.

An de an, la Târgu Jiu își fac apariția alte familii de lebede, zona Insuliței de pe Jiu atrăgând grațioasele păsări. Iar acestea, la rândul lor, îi atrag pe târgujieni să vină pe Insuliță pentru a le admira, mai ales în această perioadă în care apar puii mici și pufoși.

Galerie foto






Vizualizări: 1,451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: